ΣΤ2 2022-23

Οι δημιουργίες των παιδιών της Στ’ τάξης για τα Χριστούγεννα και οι ευχές τους: Η καρδιά και η ψυχή μας ας πλημμυρίσουν από το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου ! Αγάπη και Ειρήνη ! Και ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, δημιουργία και χαρά!


Εκπαιδευτικές επισκέψεις της Στ’ τάξης στην Δημοτική Βιβλιοθήκη και Πινακοθήκη Κορίνθου, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας- Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Κτήμα Παλυβού – Οινοποιείο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΝΕΑ

Η Στ’  τάξη ( 1ο και 2ο τμήμα ) επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Τενέας.  Με την βοήθεια των εθελοντών αρχαιολόγων ξεναγηθήκαμε στον χώρο. Τα παιδιά συμμετείχαν στην ανασκαφή, γνώρισαν τα στάδια και την διαδικασία που ακολουθείται για την συντήρηση των ευρημάτων ως την στιγμή που θα τοποθετηθούν στις προθήκες των αρχαιολογικών μουσείων. Συγκινήθηκαν από την προσφορά των εθελοντών αρχαιολόγων και ευχήθηκαν να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι την προσπάθεια για την ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η εμπειρία που έζησαν μοναδική!