Σχ. Έτος 2022-2023

«MY HOUSE , MY MAGIC ROOM»

Τα παιδιά ζωγράφισαν το σπίτι τους και το αγαπημένο τους δωμάτιο , περιγράφοντας και την επίπλωση  στα αγγλικά. Στόχος της δραστηριότητας είναι να εκφραστούν ελεύθερα , χρησιμοποιώντας το λεξιλόγιο της ενότητας για εμπέδωση.

Γ ΤΑΞΗ

 


«MY TOWN»

Τα παιδιά έγραψαν για την πόλη τους στο μάθημα των Αγγλικών. Επιμελήθηκαν την εικονογράφηση και παρουσίασαν την εργασία τους στην τάξη. Στόχος της δραστηριότητας είναι να εκφραστούν ελεύθερα αξιοποιώντας το λεξιλόγιο του μαθήματος και να καλλιεργήσουν τη δεξιότητα της γραφής.

Δ ΤΑΞΗ


«A DAY IN MY LIFE»

Τα παιδιά περιέγραψαν στα Αγγλικά την καθημερινότητα τους. Ταυτόχρονα επιμελήθηκαν την εικονογράφηση και παρουσίασαν στην τάξη τις εργασίες τους. Στόχος της δραστηριότητας ήταν τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα αξιοποιώντας το λεξιλόγιο και τη γραμματική της ενότητας, να βιώσουν τη χαρά της δημιουργίας και να καλλιεργήσουν τη δεξιότητα της γραφής.
Ε1 ΤΑΞΗ

«BIRTHDAY PARTY INVITATIONS» 

Τα παιδιά στο μάθημα των Αγγλικών έφτιαξαν τις δικές τους προσκλήσεις για το πάρτι των γενεθλίων τους. Στόχος της δραστηριότητας είναι να καλλιεργήσουν τη δεξιότητα της γραφής βιώνοντας τη χαρά της δικής τους δημιουργίας και πραγματικά το απόλαυσαν!!!

Δ ΤΑΞΗ

 


«ADVERTISING»

Τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους διαφημίσεις στο μάθημα των Αγγλικών.

ΣΤ ΤΑΞΗ


Γιορτή Πολυτεχνείου

Τα παιδιά ζωγράφισαν λέγοντας ΝΑΙ στη Δημοκρατία και ΌΧΙ στη Δικτατορία!!!!

ΣΤ ΤΑΞΗ


Γιορτή Halloween

Γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου κυρίως στις αγγλοσαξωνικες χώρες. Έτσι γιόρτασαν τα παιδιά με τις δημιουργίες τους και με οδηγό τη φαντασία τους.